Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
sztem a 4iget csak mi hoztuk összefüggésbe a telkoval itt a topikban a pletykák alapján :) 200mrd lehet kb a vételára, komoly összeg, de egy említett kombóval nem lehetetlen.
ugy-ugy... ezert gondolnam a Telenort es nem a Telekomot... Telenor egy resze a Cseheken keresztul mar lehetet akkor is az ovek, amikor a riport keszult. Az, hogy meg a 4ig-hez hogy fog kapcsolodni egy kerdes. Lehet konzorcium vagy barmi mas megoldas. Eleg az is, ha csak az IT feladatokat szervezik ki a 4ignek, az sem keves penz.
A fúzióig már nincs sok hátra - ha azt vesszük figyelembe, mennyi idő egy ilyen adás-vétel előkészítése. Szerinted ha ez valóban esélyes lenne, hogy merge előtt lezárul, akkor az összes jól informált neres nem vette volna már szarrá a két papírt? Kérdésem ezúttal nem költői. :)
nem biztos, hogy a 4ig-nek köze lesz a telkohoz... opi+konzum+állam+mkb hozhatja a telko céget és bekerül az 4ig+takinfo mellé az it/telko csoportba. 4ig meg viszi a digitális állami projekteket.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...