Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Először csak azt vettem észre, hogy sokadjára tudok kommentet írni, azután azt hogy lekorlátozódott a beírható karakterek száma. Aztán semmi sem ment és kijött hogy 11 rendbeli trollkodásért végleg ki vagyok tiltva minden fórumról. Reggel írtam a portfóliónak és visszaállítottak. Köszi az aggódást!!!
Nyugi minden részvényes társnak! Nagyon gyenge a vételi oldal. De itt lesnek a vevők. MACD naposon beadta a vételit! Most nem eldobálni, mert nagyon nehéz lesz visszavenni!
Nekem van egy teóriám.bendeguz_sly is azok közé tartozik akik rendelkeznek infóval. Mivel most DocJericho76 megosztott egy-két dolgot, így már többen rendelkeznek infóval, több a konkurencia. De ez csak az én elképzelésem.
Törölt felhasználó2019. 01. 04. 09:12
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2019. 01. 04. 09:10
ahogy nezem a konyvet... mind a 2iranyba relative egyszeru menni... nezzuk mi lesz belolle
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...