Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
2019.01.03. 15:36:00Likvid papír lett a 4iG, a Konzum és az Est MediaA negyedik negyedéves forgalmi adatok alapján közzétette a BÉT a likvid értékpapírok friss listáját. Az előzőhöz képest 3 részvénnyel bővült a lista: bekerült a 4iG, a Konzum és az Est Media is. A negyedik negyedéves forgalmi adatok alapján a likvid értékpapírok a BÉT-en:
OTP
Mol
Richter
Opus
Magyar Telekom
4iG
Konzum
Est Media
A likvid részvények körébe be-vagy kikerülés közvetlen hatással lehet arra, hogy egy részvény milyen mértékben kerül be vagy éppen ki a hazai alapkezelők érdeklődési körébe(-ből). A törvény szerint megfelelő likviditással rendelkezőnek minősül az a tőzsdén jegyzett vagy elismert értékpapírpiacon forgalmazott értékpapír, amelynek az utolsó naptári negyedévben mért napi átlagos forgalma meghaladja a százmillió forintot.
Visszatértem a hóviharból. Látom itt sem volt "szélcsend". Telón néztem néha a műsort. Érdekes. érzéseim összefoglalva gyorsban: 1. Dinamika megvan, 600 M Ft forgalom. De valahonnan kerültek RV-ek. Szerintem kikapta 1970-ig ami a könyvben volt, aztán elkezdte magára öntögetni 4k -5k mennyiségekkel, hogy a kicsik fossanak. 2. Így 1850 körül vehetett megint szépen. 1850-1900 között szedhetett össze pár tízezer db-ot megint. 3. valszeg zöldben zárunk ma, de csak pár %-al. 4. 2000 tesztje még várhat péntek - hétfő 5. A csökkenő csatiból kijött és jól látszik hogy emelkedő trendben akarják tartani, ha csak pár %-al is. 6. Jó a forgalom,megy a fel-leszúrás jól lehet napizni akinek van még zséje szabad. 7. ELLIOTT izgat engem is. Próbálom becsülni a 3. pont magasságát. Érzésre 3k fölé tenném, az 1 szakasz figyelembevételével. 8. lelkileg mindenki készüljön fel, hogy minden trükk be lesz vetve. Láttátok összehangolt média, lebeszélők, károgók, vérprofin csinálják a kicsik kirázását. Néha párhuzamos valóság zajlik a szemünk előtt, elfedve a valódi tényeket. 9. Nem nagyon reagáltuk le az esti linkemet, amin a 4ig + Takinfó a TELEKOMMUNIKÁCIÓ / IT fejezetben volt az OPUS road show slite-ján. Nincs becsült eszközérték, EBDITA, stb megadva. Ha ez lenne a teteje akkor be lehetett volna írni nyugodtan, ha nem akkor azért nem nehogy hanyat essünk egy visszaszámolás alapján becsült RV értéken. 10. nem hiszem hogy speka felhúzás lenne amit látunk (1970-ig kikapja piacin, aztán visszaöntené 1900 alá -hacsak nem magára mint írtam hogy pár RV még becsússzon mellé)? 11. EGYÉRTELMŰ TARTÁS és ha leszúr akkor VÉTEL, akinek van még miből venni!!
Köszönöm! :D Belevettem Appeninbe, aztán megláttam a topicban valakit, aki KEG-ben is nagy felbeszélő volt, így minimális bukóval inkább ki is vágtam :-) Ez volt a nap hülyesége :-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...