Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
nekem csak az jut eszembe amikor Doc felsorolta a tendereket (lehetosegeket) es van olyan amirol en is ugy hallottam, hogy azt a 4ig viszi es nem kicsi ertek... nyilvan ez is pletyka meg, majd meglatjuk mi lesz belolle
A benfenteskedő pletykákat nagyon fenntartással kezelem. Különböző érdekek vannak, minden ezköz megengedett. BÚÉK mindenkinek srácok. Remélem még idén tavasszal megtartjuk a 3000es találkozónkat! Ébredezni látszik a papír is, de én egyelőre nem értem, hogy mi folyik a parketten.
Jo reggelt. A tegnapi usa es feltehetoen a mai hangulat, illetve a novemberi penteki esesekbol kiindulva, ma lehet egy visszateszt is... en legalabbis erre szamitok.
A célárak engem is meglepnek,de a potenciál meg van, én kevesebbel is beérem! Amúgy fórumon keresztül senki senkinek nem tart pisztolyt a fejéhez,hogy vegyen 4IGet. A tavalyi utolsó negyed év elég beszédes volt.
"2009-2011 között az RFV topic volt hasonlóan kulturált, sok értelmes hang, kevés fikagép, és voltak sokan, akik bennfentes infókat csepegtettek. Aztán ismerjük a történetüket.." Én nem ismerem a sztorit, mi volt?
2009-2011 között az RFV topic volt hasonlóan kulturált, sok értelmes hang, kevés fikagép, és voltak sokan, akik bennfentes infókat csepegtettek. Aztán ismerjük a történetüket... Ez a magyar tőzsde, vadkelet, nem szabad nagyon bízni semmiben és senkiben, mindenki a saját pénzéért felel. Szívesen olvasom a merész célárakat, bennfenteskedő kommenteket, ez is egyfajta szórakozás :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...