Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Viccesek vagytok, mondom tiszta rfv feeling a sztori elején-közepén. Sok naiv büfi, 1-2 bennfentes isten, akinek minden szava arany, a lelkes rajongók, akik megvédik a kérdésektől is, háttérhatalom/titkos érdekek sejtetése :) Pf-en ez a 2. nickem, sly nem tudom ki, nálam mást jelent, nincsenek bennfentes infóim, amiket hallok, fenntartással kezelem, de nyilván jól látszik mi a cél, ezért vagyok benne a papírban. Engem személyesen elég sokan ismernek, poreci is köztük van. Politikai okokból már nem vagyunk kebelbarátok, de azért még továbbra is kedvelem és érdekes, amit művel az árfolyamokkal. Gyakran írok szarkasztikus kommenteket, pl hogy venni kell ezt a fost, meg hogy a rajongók randizzanak a bennfentesekkel. Minden vicc fele komoly :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...