Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nagyon remélem, hogy már nem engedik vissza! Annyit már nem bír az idegrendszerem! Egyszer beszálltam 980-on azt dobtam 1850-en az jó volt! Majd újra beszálltam 2260-on az katasztrófa! Majd eldobtam a nagy esésben 1680-on és most vissza vettem 1910-en! Több ejtést már nem bírok ki, akkor inkább elköszönök a papírtól! :)
Lassan megvan a 2 Mrd EUR a cégcsoporton belül, amit átadnak a 4iG részére (csavaros jogi munka után), így megveheti a TELENOR magyarországi üzletágát + beteszik mellé koronaékszerként az MKB bankot is. Ebből lesz az osztalék azoknak, akik 4iG részvény tulajdonosok. Megél belőle egy nagy család is :-) Kérdés kik lesznek 2019-ben még 4ig részvényesek (mármint a kicsik közül). te eladnád 6000.- Ft -on? 10 ből 9 ember igen. És akkor még csak mennyi a cégérték (110 Mrd Ft?). Ha igaz a pletyi akkor 800 MRD Ft lesz. De többet már nem írom le, mert hülyének néznek.
Nem lesz már semmiféle döntés, most néztem az ecegjegyzeket, és már bejegyzés alatt áll a beolvadás. Ez pedig a 4ig nyitólapján van kiírva :" Kedves Partnerünk!Tájékoztatjuk, hogy a 4iG Nyrt. részvényesei 2018. december 13. napján megtartott rendkívüli közgyűlésen végleges döntést hoztak a HUMANsoft Kft., az Axis Rendszerház Kft. és a Mensor3D Kft. társaságoknak mint a 4iG Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló leányvállalatainak, a 4iG Nyrt-be történő beolvadásáról.A beolvadás időpontja a 4iG Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló leányvállalatainak a cégbíróság általi cégjegyzékbe történő bejegyzésének napja, amelynek dátuma a weboldalon publikálásra kerül.A jogutódlásra tekintettel a leányvállalatok jogai és kötelezettségei a beolvadás során a 4iG Nyrt-re, mint általános jogutódra szállnak át.A beolvadásról bővebben a befektetői információk között tájékozódhat. BővebbenMegköszönve a leányvállalatainkkal való eddigi sikeres szakmai együttműködésüket, bízunk abban, hogy a beolvadást követően a jogutód 4iG Nyrt-vel is hasonlóan eredményes partnerség folytatódik a jövőben!"
Köszi!!!! Nem is emlékeztem már a videóra, pedig láttam annó. ha nézitek JG arcát - szemét a TELENOR-os résznél, akkor vessétek össze az alábbiakkal: Aki titkol valamit, annak biztos jele: Ha elkerüli a szemkontaktust, főleg, ha a beszédének egy részénél, hirtelen és feltűnően, ott valami nem stimmel.· A lassan kialakuló (nem spontán), nem szimmetrikus mosoly hazugság jele lehet.· Testbeszéd: keresztbe tett karok, lábak, feszült testtartás, motyogás, rángatózó arcvonások, sok pislogás, eltúlzott gesztusok, pl. nevetés, kedvesség mind arra utalnak, hogy a belső és a külső valóság nem fedik egymást.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...