Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen, egyetértek. Bár nem lesz könnyű áttörni, ott állnak 15-20k-s pakkokkal (muhaha) 1950-en, 60-on és 80-on. Vmiért ezt a szintet akarják tartani, némi emelkedéssel, közben meg egy kis kisbüfi kirázással. Btw január 17-ben nagyon bízok, az következő hónapokban komoly történések várhatóak.
Minket nem Grassalkovich grófék telepítettek be, nem sok közünk van Ulm-hoz sem, hanem I. József alatt német telepesként Lotharingiából jöttek be az "ősök". :)
Igen, egyetértek. Bár nem lesz könnyű megugrani a 2k-t, 1950-en 20k figyel, 1960-on 14k, 1980-nál pedig 18k. Komoly erő kell ezeket kiszedni és hát nyilván akkor megy fölé ha "ők" engedik....btw január 17-ben nagyon bízok és szerintem is az elkövetkező hónapokban komoly történések várhatóak.
Törölt felhasználó2019. 01. 03. 16:25
Én még várok az újabb vétellel, az az érzésem, hogy pár napon belül lesz itt még visszateszt. De csak egy megérzés, nem tudom megalapozni. :-)
Teccik :-) Amúgy ha megnézitek néha annyira tankönyvszagú megoldásai vannak a 4iG-nek. Olyan mintha valaki megkapta volna a paramétereket, aztán elővette valamelyik klasszikust és csinált egy tervet a gyors emelkedéssel és a kölcsönRV-ek visszavételével / korrekcióval. Szeptember - október körül tárgyaltuk ki a fórumon azt hiszem...
Felszúrt 1980-ig mai nap. onnan le 1900 alá. Szerintem 1920 körüli záró várható. Cél egyértelműen a 2000-es szint átvitele. Szerintem rövid távol felfelé megy az irány.
https://invst.ly/9oiqc Ez nagyon hosszú táv...Elliott-nak sok fontos szabálya van, eddig tökéletesen teljesült is. Ha február vége felé 3.5-4K között leszünk, akkor jó az ábra :D! Ha nem, akkor passz!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...