Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez fordítva is igaz. Aki 8 éve folyamatosan fel várta és nem történt semmi, és most 8 év után igaza lett egyszer mert ML bevett. Azt senki nem látta előre hogy ML beszáll.
Pontosan, és aki ráér, és bízik benne az hagyja, aki meg nem az eladja. Természetes, hogy fel-le megy. Az is lehet, hogy nem emgy soha már 2e fölé, meg az is, hogy 10e-ig megy. De arra mutogatni, hogy te megmondtad, úgy, hogy tíz éve csak lefelé várod egy két üdítő kivételtől eltekintve, hát mondjuk meg: nem nagy teljesítmény :)
Igaz, de sokan nem akarták tudomásul venni hogy nem nőhet folyamatosan az ár. 2200ig felhúzták aztán öntöttek, jó nyereséggel kiszálltak. Az olcsóbban visszaveszik az jó duma de erre nincs bizonyíték, arra viszont van hogy nagy eladó szabadul a részvénytől. Ha elkezdik visszavenni akkor lesz megint 2000.
Mindig megkapom hogy károgok, de én voltam aki megírta hogy lemegy 1580ra, a nagy pakk miatt. 2 nap alatt 1510ről ment 1980ig 2 hete, akkor is én vártam le, bejött. Mostanában nekem van igazam, de ez nem jelenti azt hogy jövőre nem lesz 3000. Lehet itt még fordulat.
Pletykára venni, hírre adni, tehát mivel itt jövőre mindenki hírre vár, akkor további esés várható ezek szerint. Azért ez nem mindig jön be. A kérdés az feltöltésre kerül e a cég, lesz e takinfó, lesz e más akvi.
Pedig a Takinfo-val történő tárgyalás megkezdése elég biztató. Igaz, a pletykákra emelkedik, a hírekre csökken. Ehhez ennél a papírnál - mint általában a ML részvényeknél - már kezdünk hozzászokni. Én mindenesetre veszek.
Igen. Pont a beírásod előtt vettem 1200db-ot 1560-on. Idén már többet nem veszek. Jövőre ha megy lejjebb veszek még. Ezen az árfolyamon a cég kapitalizációja 30milliárd alatt van. Szigorúan gyűjteni kell! 2019-ben nagy informatikai cég lesz belőle és innét még duplázni fog az árfolyam.
van ilyen részvényed? Szívesen veszünk bármilyen jószándékú figyelmeztetést, ami felhívja olyan információra a figyelmet , amit eddig nem tudtunk, vagy technikai elemzést ami azt mondja, hogy a papír túlvett stb. Ezeket a világba bekiabált, túlárazott, esni fog/emelkedni fog, össze fog zuhanni stb. -annak érdekében, hogy majd olcsóbban vehessen az illető -jellegű bekiabálásokat és az írások jegyzőit viszont szívesen kitiltom... Kérek mindenkit ehhez tartsa magát.
...hamarosan ez lesz, mert jön a következő bukó: vagy '19, vagy '20 tavaszán. Akkor - de inkább eladni MINDENT! Már amúgy is csak egy helyben hempergés van, fekvő fűrészfog - globálisan, egyre nagyobb kilengéssel le-fel. Ez már nem felfelé való haladás.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...