Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem azért utálja őt valaki, mert más a véleménye, hanem azért mert - mindig eséskor jelenik meg és arra ráerősít (érdekből vagy csak kárörvend) - légből kapottak általában az állításai - a mások által felhozott érvekkel nem foglalkozik, simán figyelmen kívül hagyja őket Az ilyen viselkedést trollkodásnak hívják.
Mindenki kell, nem kétséges. Én szinte csak kizárólag ide írok - a társaság miatt is. Eredményes, boldog új évet és jó egészséget mindannyiunknak - ezt kívánom!
BUÉK! Madridnak is! Vannak jó meglatasai és mindig vízválasztó arfolyamoknal aktiválódik. Engem sokszor elgondolkodtatnak a beirasai. Kell a negatív pólus is. Egy kicsit marslakora emlékeztet az est topicbol. 2019 meg 4IG-e. Élő van készítve minden.
Persze, időnként neki is van igaza, ezt nem vitatom. Viszont idegesítő, hogy módszeresen trenkeli az embereket. Én át tudok ezen lépni többnyire, bár nem mindig sajnos. Már volt hogy elnézést kellett kérnem tőle, de azt is megtettem. Viszont sokan nem kedvelik ezt a stílust,, ezt is meg lehet érteni.
Most utoljára beírom. Van papírom , 9 éve vettem előszőr. 9 éve írok ide , ha nem lenne papírom akkor nem fektetnék bele energiát, azért hülye nem vagyok hogy arra tékozoljam az időmet hogy nem létező részvényemmel kapcsolatban írjak. Pszhiopata nem vagyok. Boldog új évet Mindenkinek! 2500nál írok, reméljük lesz annyi és nem vágnak át mindenkit mint a többi ML részvénynél.
De azért abban neki is igaza van szerintem, hogy néhányan itt elég szenvedélyesek tudnak lenni, főleg, ha nem azt hallják ami tetszik nekik. Veszekedni vele meg nettó hülyeség. Szerintem érdemes átgondolni amit a Bence Balázs mondott a videóban, amit belinkeltem, hogy el kell gondolkozni, ha az emberből egy vélemény ekkora indulatokat és felháborodást tud kiváltani. Nyilván én még kicsi vagyok, de én ezt látom egy ideje. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=153nyilv_nval_kapit_ny.jpg
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...