Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Betennéd a számát a hsz-ednek, amiben jósoltad az 1580-at? Kételkedem, mert rengeteg mindent mondtál már nagy összevisszaságban, a sok között lehet ilyen is volt. A mostani nagy esésre neked miért nem jó magyarázat, hogy a 700K kölcsönadott részvénnyel manipulálnak, pánikoltatnak, hogy aztán visszavegyék jóval lentebb? Egyébként nem azt mondtad, hogy nagy adja, hanem egy nagy adja. A 3-400 millából egyébként csak egy része az, amit ő ad, nagyobb érsze, a pénik eladásokbók és az aktiválódott stopokból származik. A mai nagy eladás viszont amiatt lehetett, hogy egy nagy tulaj átvitte a pénze egy részét az ESTbe és/vagy a Pannyba. Tudom, neked azok az egyszerű magyarázatok tetszenek, hogy szar a részvény, kipukkant a lufi és mindenki meneküljön.
Törölt felhasználó2018. 12. 27. 23:04
10:05:09
1 580
31 989
50 542 620
10:05:10
1 580
22 252
35 158 160
10:37:19
1 580
11 033
17 432 140
100 millió értékben vették meg 3 tételben. Biztos kisbüfi volt. Na persze.
Megírtam hogy 1580 lesz? Meg. Értelmesen leírtam 2-3 hete hogy mit gondolok a részvényről. Kifejtettem hogy miért lehet 1000-4000 között bármi. Még dícséretet is kaptam érte egyesektől. Azért gondolom hogy nagy adja mert 2 hét alatt kiszórt legalább 300-400 milla értékben és ekkora érték nekem nagy büfi. Ellenérvet , jó ellenérvet pedig nem írt senki. Próbálják páran felbeszélni de nem sok sikerrel.
Igazából még soha nem hallottam tőled egy logikus, erős gondolatmenetet. Mindig ezek a rosszindulatú, találgatós, hagymázas, logika nélküli szövegek. Egy ideig próbáltam értelmesen veled beszélni, de nem lehet vagy csak átmenetileg javul meg a viselkedésed, aztán visszacsúszol. Honnan veszed például azt, hogy egy nagy tulaj adja? És miért nem fogadod el azt, hogy pld. a 700K-t felhasználva spekiznek a nagyok? De nem folytatom, veled úgyse lehet értelmesen beszélni. Ugyanaz vagy, mint Pompi az Opinál, semmilyen érv nem hat rád. Ha nem tudsz ellenérvet találni elhallgatsz és 1-2 hét múlva folytatod, ahol abbahagytad.
Brutál jó hírek, pletykát én is hallottam. Valószínüleg nem igaz mert akkor nem esne 30százalékot 2 hét alatt. Úgy , hogy egy nagy tulaj adja folyanatosan.
Ha 1510-es dupla alj elesik, nagyon gyorsan a résznél találhatja magát... én erre gondoltam! Most az a legnagyobb baj, hogy a vevői oldalt elnézve 3-4 közepes büfi simán leönti, ezzel pánikot okozva. Onnan már kurva nehezen fog felállni! Bár vsz brutál jó hírek jönnek nemsokára!
számomra az jelzésértékű, hogy vettél 1560-on én hónapok óta "játszom" a 4ig-t idei évem legnagyobb rv- sikerével ma is kötöttem benne, ma sem jártam rosszul a kisbüfik topikba beírtam egy elképzelésem majd a jövő igazolja
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...