Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mire? Kis forgalommal egy 50 Ft-os sávban ment ma a kereskedés, már ha ez annak nevezhető. Nagyobb szereplők megjelenéséig nem várható érdemi változás. Az meg nem holnap lesz szerintem, mert fő a töltött káposzta, sül a bejgli, zúg a porszívó...
A mai nap nem hiszem, hogy iránymutató lenne a továbbiakat illetően. Reggel egy valaki toszigatta lefele, aztán a napizók szórakoztak. Érdemi esemény nem történt. Mára ennyi volt kedves nézőink, a viszontlátásra! :-))
Én az adó optimalizálásrol nem tudtam. De ha eladod a pénz a cibhez megy, t+2 nap múlva giro2vel randomhoz, így az árfolyam nem lesz garantált. Ha jól értem ott most nincs pénz amiből vennéd
Akkor ne eladd és vegyél, amit itt úgy neveznek atkotes. Ilyen esetben az egyik bef szlarol a másikra kellbtranszferalatni a papírokat. Ez kB 3-4 ezer Ft. Ilyenkor ez fix díj, t+1el atmegy. Így nem lesz árfolyam kockázat és kereskedelmi jutalék sem. Valamint ha nyeresége van akkor adó sem, mert nem történik adásvétel. Feltétele a fogadó bank Keller kódja, bef szla szám, valamint a fogadó fel neve. Ezt általában csak fiókban lehet, a t+1 nap asszem 14 óráig van, aztán t+2
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...