Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem tudom elképzelni, hogy hol lesz a vége.Láttuk, hogy hírre akár napon belül +10%-ot is tud ugrani pár óra alatt. És még el sem jött az az időszak, amikor sorban jönnek majd a hírek a megrendelésekről, fejlesztésekről, közbeszerzésekről, meg nyert versenypályázatokról.
Nyugi nyugi - tudjuk, hogy madrid okos, trükkös :) ő is tudja, hogy hosszú távon jó a papír, de ne legyenek kétségeitek, hogy az addig vezető utat mindenki ki szeretné használni, és megtömni a pénztárcáját! Ezután is lesznek ide oda körök, ne gondoljátok, hogy nem, de ettől nem kell megijedni! Madrid is tudja mindezt :)
Amúgy reál: 1810, lassan az is kifut. Szóval EMBEREK!!!!! Most lehet venni, 2000 alatt még most ajándék!!! Ezt vegyék karácsonyra!! Asszonynak, gyereknek!!!!! Ezzel boldog lehetsz!!!
Most jött el az a pillanat hogy el kell gondolkodjak, eladjam a Mol és otp papírjaimat és ide hozzam a pénzt vagy várjak még mert lesz még egy lefele kör.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...