Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Persze hogy testőrök védik. Ez normális. Főleg ha egyesek azt hiszik, hogy a grundon vannak. A törvénnyel pedig én sem értek egyet. De nem ez az egyetlen.
Testőrök védik? A képviselőktől, a Vadai Ágnestől? Ne viccelj! Nyilván van egy protokolljuk, ami szerint el kell járniuk ilyen esetben és eljártak. Ennyi.
Teljesen egyetértek veled. Most már lehet heti+8 órát túlórázni, annak a cégnél ahol teljes állásban dolgozol. Eddig is ettől többet túlóráztak sokan. Az jobb volt, hogy feketén kellett csinálni. Vagy lehúzni a 8 órát és átmenni egy másik céghez +4 (napi 12) dolgozni, mert csak így volt jogszerű. És még örülhetett a cég, ha nem a konkurenciához mentek át bedolgozni. Szvsz a max 400 óra is kevés. Majd a dolgozó eldönti, hogy mennyit akar/bír. Az a munkáltató meg aki ki akarja kényszeríteni ilyen munkaerőhiányban annak meg nem lesz dolgozója, mert úgyis ott hagyják.
Ezt nem nekem kell kitalálnom. De úrinő nem sípol senki arcába. Van valami diszkrét bája, mikor jobbikos lenget EU zászlót. A rendőr meg a túlóra ellen tüntetők miatt túlórázik.
Nem cirkusz van az országban, hanem működik a demokrácia. Ezt a nyugati befektetők még akár pozitívan is értékelhetik. A meghátrálást egy-egy konkrét témára értettem, mint például meghátrált a netadó ügyben. Még a mostani "rabszolgatörvényen" is módosíthatnak, finomíthatnak. Ha a kormány jó ütemben hátrál meg, még növekedhet is a népszerűsége, nem látok semmi különös problémát.
A szitakötő nagyon szép :D Isten is jó kedvében teremtette :-))
Törölt felhasználó2018. 12. 12. 22:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
Húú, az komoly. Az a néhány balhézó romba döntené a BÉT-et? Kétlem. Aki ott van még életében nem túlórázott. Mi ellen is tüntet pontosan? Ja, hogy azt nem tudja. Értem. Hát szerintem is adj el mindent.
Miért mi van? Tüntet pár ezer ember. A rendszer nem dől össze. Kétharmaduk van, egy esetleges új választáson is ők lennének a nyerők. Voltak eddig is tüntetések, ez egy demokratikus lehetőség. Ilyenkor a kormány vagy meghátrál vagy nem, a tüntetések alábbhagynak. Ez így van nyugaton is. A franciák például folyton tüntetnek és sztrájkolnak, mégis jó a gazdaságuk és az életük.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...