Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
És az mit jelent? Hogy már kilenc éve nagy boldogan manipulálsz itt pozidtól függően. A kedvencem mikor nagy büszkén kiállsz bejelenteni, hogy milyen beszsri vagy. Mikor Rice ellen beszélsz az viszont undorítóan gerinctelen, nem ártana mellőzni a jövőben.
Persze ezt sokan csinálják. A múlt héten az Appeninnben volt egy felbeszélő, vett pár 10edb-ot majd napokon keresztül 10 percenként írta milyen jó lesz a papír. Amikor hirtelen valaki eladott uannyit akkor azt írta stop loss véletlenül eladta. :-) Természetesen azóta felszívódott.
Megint csak szövegértés. Azt írtam ha még egy ilyen nap akkor ott lesz, de nem lett még egy ilyen nap. Nem azt írtam hogy holnap ott lesz, hanem azt hogy ha még egy ilyen nap lesz. Elismerem nem szerethető a stílusom (sőt) de szövegértésre figyeljél már.
realmadridcsütörtök, 15:08előzmény:#13293 bigdeal#13298 Én sem. Ha jól emlékszem azt ígértem hogy az eladási áram alatt visszaveszem. Nem gondoltam hogy ilyen hamar elmegy odáig, persze még nincs ott de még egy ilyen nap és ott lesz Mennyin is adtad el? Akkor hova vártad?
A tegnapi kedvenceim: realmadrid ma, 13:28 előzmény: #13132 Istvan78 #13142 Még mindig álmodoztok. Próbáltok fogódzót keresni hogy mitől mehetne fel.De lássuk be, ennek annyi. Amikor 100 millás leöntések vannak, akkor nincs miről beszélni. realmadrid ma, 13:32 előzmény: #13146 Istvan78 #13150 Mit kezdesz azzal a ténnyel hogy az opi most 500?Nem törvényszerű hogy ez ugyanúgy megy. APP, Cig sem úgy ment.Itt már csak az a kérdés hogy 1600nál megáll vagy 1000 ig megy vissza. realmadrid ma, 21:08 előzmény: #13513 Istvan78 #13514 Tehát beragadtál. Sajnálom!Na majd meglátjuk mi lesz holnap.Én további esést várok.
Hetek óta figyelem a fórumot! Csak nekem tűnt fel, hogy több lebeszélő fórumozónak is ugyanaz lehet a valódi "tulajdonosa" ...................??? Manipuláció, csőbehúzás, lebeszélés, negatív kisugárzás ..... amikor valaki szakítani akar mindig megjelennek "emberkék" aztán utána pihennek .............. (szvsz ilyenkor csak a fő profil aktív)! Közben ha áll a víz eltűnnek, majd időnként újra jönnek! Eszméletlen .............
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...