Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
realmadridcsütörtök, 13:40előzmény:#13156 Istvan78#13158 Ha holnap elindul fel és eléri a jövőhéten az 1900-at akkor igazad lesz. Ha esik és 1400 lesz akkor nekem. Bár most 100 millás öntésnél nem tudom milyen csodában bíztok.
Leírtam hogy szerintem nem lesz limit, mindenki a személyes véleményét írja le. Nem tényként írtam, csak szerintem nem lesz limit. Attól még lehet. Ha lesz nem fogok bánkódni.
Sok mindent írtam de ilyet szerintem nem. Sőt ha lesz hír, azt írtam hogy 2500 ra várom. Egyébként részletesen leírtam hogy mitől függően lehet 1000 vagy 4000. Keresd vissza.
Látod ez a szomorú. Az, hogy napizol benne semmi gond, mindenki azt csinál, amit akar és úgy keresi a pénzét, ahogy akarja. De már kezded, hogy ma már nem lesz limit. Lehet, hogy így van, de ezt ne te jelentsd ki, akinek nincs belőle egy darab se, mert ez megkérdőjelezi a korrektségedet.
11-ig akkora volt forgalom, vették mint a cukrot , majdnem limit lett (1980). Aztán fordult, forgalom is csökkent, szépen leesett. Az elmúlt hetek mintái alapján zárásig még mehet fel 1900 fölé de limit szerintem nem lesz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...