Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
persze, hogy lehetnék ma öntések. Szokásos péntek, meg az elmúlt 4 nap még itt van a fejekben. A félelem még nem múlt el. Nagyon jó lenne az emelkedő csatornában zárni és jövő héten is benne kereskedni.
Bár a célt eléred vele, azt meg szintén tudom, hogy a pénztárcádat nem érdekli, hogy a nicknevedet a fórumozók sokszor a pokolba kívánják, hiszen attól te jól keresel ezzel a taktikával :)
Persze, hogy nem megnyugtató a NAPIZÓK miatt mint te is :) szerinted miért van ez? viccből? :) Mondjuk azt is írtam, hogy nincs ezzel baj, napizzatok csak, azért van a tőzsde, de ha tudod 8-10 éve, hogy ez így működik a napizók miatt, amiben most te is nyomod, akkor miért hitetlenkedsz, hogy nem megnyugtató :) ne viccelj már! megértem, hogy miért csinálod, csak kicsit viccesek a lebeszélő reakciók, majd a pozitív felbeszélők, majd le majd fel majd le majd fel ................ :)
A 4ig-ben 8 évig voltam. Most 3 napja napizok benne hogy visszahozzam a korai eladásom. 2 nappal korábban adtam el mint kellett volna, de most már kezdem visszahozni. Azért ez a + 20/-10 % nem megnyugtató.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...