Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ahogy klasszikust idézzünk (ARGO2): "Baszd meeeg Thibiiii" Hány ember értesül most a 4iG _ ML kapcsolatról? ha soknál most esik le a tantusz, akkor baromi jó beszálló ez az árszint.
Látom forrnak az indulatok a publikációval kapcsolatosan és sokan nem tudják eldönteni, hogyan is értelmezzék. A magam részéről tudatosan nyitottam október 3.és 4-én pozíciót (azóta sávosan azt bővíttetem) és a cikkben szereplő "Mesterterv" sem volt titok mivel a tavalyi évben már láttuk, hogy ez hogyan is zajlik. Úgy gondolom azzal egyetérthetünk, hogy az Opi, Konzi papírok sikerfolyamatát az újabb és újabb részvény kibocsátások és azokkal történő vásárlások sodorták a mostani erodált állapotba. Ezt azért fontos kihangsúlyozni, mivel a 4iG részvényeknél ez eddig nem történt meg, a közkéz mértéke (36.9 % azaz 6.937.000 db.) nem változott, új részvényeket még nem nyomtattak és nem is vásároltak vele. Összegezve véleményem szerint a történet még a papír felértékelésének fázisában van, hogy későbbiekben a "Mesterterv" szerint tovább hasznosuljon.
Vagy ebben? "a nagy állami vállalatok, a Paksi Atomerőmű, az MVM, a Szerencsejáték rengeteget költenek it-ra, aki odafér a kondérhoz, nem szokott rosszul járni." -> forgalok novekedes + profit
Ebben mi a lebeszeles? "Opus Global könnyen a 4iG-nek adhatja a Takarékinfo nevű cégben meglevő érdekeltségét. Ez a sokmilliárdos árbevételű, érdekes múltú cég fejleszt informatikát a takarékszövetkezeti szektornak. Márpedig ebben a szektorban annyi a fejlesztés, az integrációs feladat, hogy bizton lehet további megrendelésekre számítani." -> noni fog a forgalmunk
Nekem nagyon lebeszélőnek tűnik ez a cikk. Azt sugalja, hogy ez csak egy speka papír minden mögöttes tartalom nélkül. Az nem is említi, hogy milyen pályázatokat nyert meg eddig és milyen összeggel
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...