Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
2 napja sincs, hogy átlépte a 2000-et, ma is 20 forinttal emelkedett és már megjárta a 2180-at is. Nem csoda, hogy kicsit pihen a papír, a károgók meg soha nem voltak nevetségesebbek, mint most.
Törölt felhasználó2018. 11. 23. 10:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lehet, hogy a 4igre is ez var, de elotte jol felnovelik ezt a ceget is, mint tettek eddig mindegyik cegukkel es jol telepakoljak, ami az arfolyamra is kihat majd... addig nem olvasztjak be sehova es addig meg azert lesz jo par hir es felkor.
Nem a parázó a sok, hanem a paráztató ill. a troll.:) Érdekes, amikor emelkedik a 4IG, Almának van részvénye és drukkol, fél óra múlva, ha van kis korrekció, már borítás készül, mindenki idegroncs és világvége. És már nincs részvénye.:)
vannak a hivatalos lebeszélők , károgók... Tozsdecapali, Brother, almafa (ha épp úgy áll a poziciója) és természetesen az őskárogó madrid... Engem csak egy dolog aggaszt, hogy ma madrid még nem írt be, hogy ma tuti esni fog a papír...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...