Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem nem is eset nagyon el, nagyon szépen felszívta az eladó papírokat a piac. Lehetne egy kis pihenő. Én örülnék annak is, ha pár napig csak oldalazna. Indiket is lehetne kicsit hűteni. Szerintem nincsen okunk elégedetlenkedni mert éppen esik 3-5%-ot.
Én nem aggódtam egyáltalán, s azt hiszem, hogy ez a sok 2200 alatti eladás is inkább csak a stoppok kiütődésének volt köszönhető. Akik tudtak ezért jó áron venni, gondolom boldogok is a zsákmánnyal.
Tegnap véletlen annyira berúgtam, hogy olyan lassú vagyok, hogy most vettem észre, hogy 2060-on voltunk nem 2160-on :D legalább nem dobbant meg a szívem annyira :D
Almafa111 és Tőzsdecápali létrehozhatnának maguknak egy külön fórumot, ahol aztán egész nap szórakoztathatnák egymást, csak nekünk hagynának már békét.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...