Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nagyon kemeny, nics amerika, pangas van a magyar tozsden es ezt veszik rendesen, lehet hogy gyujti valami intezmenyi, de legalabb is nem kisbefektetok.... Sajnalom hogy nem mertem belevenni 1000nel.
Csipkedek belőle 1-2 alvó papírt. Csak az ízük kedvéért :D Írtam ide is,hogy vettem Konzumot,de 1 részét már adtam is. Telkót is vettem,azt ma adtam. Meg van 1-2 papír amit talán tartok majd,meg lehet veszek hozzá még,de a 4IG a legjobb és ha nem lenne,lehet belemernék még venni. Igaz szigorúan szintenként. Szeretem a tőzsdét :D
Az én céláram a 10000 volt tizedelés előtt, szóval azt már rég túlhaladtuk... De olyan kraft van a papírban, hogy amíg ennél nincs jobb, addig minek adjam el??
13,8%-a van opusnak... 1,2%-ot tudna csak venni es jelentenie kell. Itt joval tobb fordult meg az elmult idoszakban, igy nem gondolnam, hogy Opus venne. Takinfonak csak a 25%-a van nalluk es ezen arfolyamon azert sem kell tul sok reszvenyt adni...
A tegnapi beszélgetés kapcsán kérdezem, hogy neked, mint topic gazdának mi a meglátásod a papírral kapcsolatban? Van célárad? Vagy Te mit gondolsz, meddig mehet?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...