Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
számításom szerint nov. 7 óta 1600 Ft feletti kereskedésben a mai napot is beleértve eddig 6.300.000 db. cserélt gazdát (brutto). viszont nov. 6 óta nézve a teljes 6.937.000 db. megfordult. csak a napizók %-a kérdéses.
azt vegyétek figyelmbe, hogy biztos kezekben is ott kell, hogy legyen már a közkéz legalább fele, de inkább több. kb 1 hónapja számolgattuk, hogy 3-4 milliárd forintnyi szabad papír lehet még... na most azóta már mennyivel csökkenthetett már.... szóval... alig van papír. ekkora forgalom nem is lehet csak rengeteg napizással. viszont az egyre kevésbé működik pont emiatt.
Nekem csak azt aruld el, ha tenyleg van papirod, ahogyan allitod is es raadaskent meg 200 Ft-rol, akkor mi erdeked ennyire fikazni? Koran dobtad? Vagy nincs papirod mert lemaradtal? Vagy....?
közkéz az csak kb 6 millió részvény, nem? Abból 125k van nopain-nél és 400-500k rice-nál (aprópó Ricse-nek vagy Rájsz-nak ejtsük a neved?) Itt van Bagi 50k-val és még lehet itt egy-két komolyabb fórumtárs... Azaz a közkéz legalább 10%-a itt írogat. De inkább 30-50%.
Nem 18 millió rv van? Emlékeim szerint ricenak volt split előtt 18 ezer ami ugye 180e lett, ami 1%. Bár nem tudom mennyit adott el. Na és akkor vagytok még itt ketten 270e körül együtt
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...