Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az a baj ezzel az elemzéssel, hogy nem megy tovább a háromszög szerintem, mert egy másik szintre/sávra léptünk föl az emelkedéssel. Hamarabb kitört, mint TA szerint illett volna neki.
Ezért van az oldalazás. Korán kapták ki az éket. Akinek van fogja két kézzel. Venni meg ráérnek vele. Ahogy fogy az idő, úgy megyünk 1-1 pippel feljebb. Kivéve, ha jön egy eszetlen és leönti 100k-val. https://www.tradingview.com/x/DQewDoM5
azert az megnyugtato, hogy ekkora veteli ero van... igy leonteni nem igazan tudjak. 2000 folotti zaro meglesz szerintem. Napi atlag 2110. 2000es szint felett elegge sok papir megfordult tegnap es mai is. Nem kell mindennap orias leptekkel emelkedni.
előre kiszedték a papírokat, 5-ig kellett volna erre az árfolyamra jutni. Akinek van az nem adja lentebb. Fentebb meg nem akarnak jönni. De ha kiszedik ma, akár limitre is lehet tenni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...