Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
én nem látom olyan nagy bajnak. Ezért kialakult egy támasz 2120-on, alatta meg az ék alsószára tartja, most 2060-on. Ezért nem éri meg most beadni, mert közel van egymáshoz a két támasz. Kérdéses, hogy hol lehet visszavenni. Utol kell időben érni a chartnak az árfolyamot. Nagyon bika lett a papír :D Itt a teljes kép: https://www.tradingview.com/x/tGFkPyJ7
A gyertya formációkat nem ismerem. Ha fordulni kellett volna, de nem fordult, akkor erősebb a papír. Most meg ki is tört. Itt egy záró jó is lenne szerintem megerősítésnek. Kíváncsi leszek hol fog hosszabb időre megpihenni.
Igen, igazad van. Nekem mindig ez a bajom, hogy nem tudok kiszállni. Ezt is meg kell tanulni 🙂 xrp cryptopênzem volt 22 centről. 3,2 $ig ment, nem adtam el. Igaz, 5$ volt a céláram 🙂 most 45 cent
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...