Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"Tehát befékezték és nem engedik feljebb, de lehet, hogy délután elengedik, mint tegnap..." Köszi, ez nagyon informatív, sokat segítesz vele... :) Re: 858.- 858-on 12 ezer, 860-on 30 ezres pakk keresi gazdáját...
Miután itt mutyi ami van, nincs értelme az ilyen elemzéseknek. Már tegnap látszott hogy 860nál fékezik, nem engedik feljebb. Lehet jó lesz a q4 és ezért kezdték venni de JG-ék korainak tartják a felfutást ezért befékezték. Persze tévedhetek és délután úgy mint tegnap , elengedik.
Jó napot! Private Banking friss: -A 4IG árfolyama kitört felfele az oldalazásból, így újra teret nyitott felfele. A mintából az 1000 környékére
adódhat a célár, de előtte még a 948 körül is van egy kisebb természetes ellenállás.4IG napi: Az elmúlt két nap mozgása kitörést jelent
a megelőző konszolidációs mozgásból.
Ezzel teret nyithatott felfele. A 812 vált már
támasszá.
Célárként elérhetővé vált minimum a 875, de a 938
vagy az 1000 környéke is célkeresztbe kerülhet.
Az előző fél év mozgása egy trenderősítő
alakzatként viselkedhet, amelyből az 1000
környékének elérhetősége magyarázható.
Ellenállások: 875; 938; 1000
Támaszok: 812; 750.
Nem tudom, az miért titok, hogy van-e 4ig részvényed. Nem a portfóliódat kérdeztem vagy a darab és beker. árat, de mindegy, ezt már sosem fogjuk megtudni. Re: 852.-
Azt hogy milyen és mennyi részvényem van továbbra sem teszem közzé. Április végén lesz befektetői tájékoztató, addig nem várok jelentősebb emelkedést. Utána lehet hogy elengedik de most fogják JG-ék szerintem. Fél éve megy a mutyi, látszik a számokon.
Minden kötekedés nélkül kérdezem, hogy beszálltál már valahol? Én nem hiszek nyilván az ezres számokban, de azért várok egy látványos emelkedést benne. Vélemény?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...