Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát bátor ember aki ilyen emelkedés után a jelenlegi árfolyamon még be mer szállni a Telekomba. A mostani árfolyamokhoz képest rövid/közép távon nagyobb az emelkedési potenciál a 4ig-ben, mint a Telekomban szvsz.
Már megint nem figyeltél. Írtam hogy a kis büfik viszik át a pénzt. Szerinted a kicsik majd százmilliókat, milliárdokat visznek innen oda? Simán előfordulhat hogy 15-20 milla innen oda vándorolt.
53 milliárd készpénz állomány, 182 milliárd működési cash Flow. Ha akarnának akkor tudnának osztit fizetni. Utoljára 22 ftot fizettek ha jól emlékszem, az most bő 6 milliárdot jelentene. Ennyit simán tudnának fizetni. De persze nem fognak.
Ne feledjük, több mint 40 milliárd ftot törlesztettek az adósság után és még így is maradt 30 milliárd cash. Nem lenne ez rossz de sok az ÉCS és a törlesztés. Az ÉCS és a telekom adó megszüntetése után jó lehet ez.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...