Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Te döntésed. Nekem csak az furcsa, hogy a 4IG legnagyobb frontembere akármilyennek nevezett pakkját azonnal dobja amikor az ár néhány százalékot emelkedik. Egyébként annak kapcsán jutott ez eszembe, hogy valaki itt rávilágított, hogy ettől a 3 % emelkedéstől még nem kell ellágyuljunk. Én osztom az ő álláspontját.
Aludj rá egyet, vagy több szódával próbáld, mert nem olyan bonyolult! Vannak 800 alatti vételek tavalyról, amit nem adok el egyhamar! 840 se, de 841nél se!!!!
A tegnapi 800ast dobtam, amit az mtel eladásból vettem!!! Tudod van hosszútávú, amiket még tavaly vettem, meg van játszós rész, amivel próbálokozok akár napi szinten is! Nagyon sok állampapírom van, az nyugis, van éven túlra vett részvény is, azt se piszkálom, egy kis penzzel meg játszok. Ez igy rendben van? Megengeded?
Nem akartalak név szerint említeni, de biz Isten rád gondoltam, mert Te mantráztad tavaly óta a vételt és az emelkedést. És lám magadra ismertél. Ha annyira igyekeztél elhitetni mindenkivel mennyire bízol az emelkedésben, akkor miért Te vagy az első aki bejelenti, hogy dobta a 800-on vetteket? Legalább hallgattál volna, hisz saját dolga mindenkinek mikor ad, illetve vesz. Azt meg amit régebben vettél majd add el ha még 1 Ft-ot emelkedik. Értem én a szöveget, meg látom a hitelességedet e tekintetben.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...