Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy még nem tisztult le a kép, nem tudják hol a vége, és azt sem tudják, hogy az összefésülések mennyiben befolyásolják az eredményesebb működést. Szóval jelenleg senki sem lát még tisztán, talán a cégen belül sem. Rengeteg még az ismeretlen! Példaként ott vannak a Rheinmetal-os cégek, mekkora árbevételt, mennyi profitot kéne rájuk számolni..?? Még a cégtől sem hangzott el egy mondat sem erre utalóan. Pedig az zsíros dolog lesz, hadiipar ugyebár, nem lehet rossz. Ezen okokból kifolyólag nem mozog érdemben az árfolyam sem, nekem ez a meggyőződésem, nincsen itt az ideje még, lefordítva nem látni tisztán jelenleg!
Látom mai napot is azzal a részvénnyel töltöd, amiből egy darabod sincs. Jó szórakozást, látom te kevéssel is beéred. :) De ennél azért egy normális embernek több kell...
Egyertelmu, hogy nem engedik mozogni az arfolyamot egyik iranyban sem. majd egyszer kiderul, h miert igy volt jo nekik - lehet ki kell razni a felultetett befektetoket (spanyol?) Es ha az mar nincs, akkor elinditjak... talan...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...