Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem örülök neki, de real-nek írásai mostanság sajnos jók. Ami azt jelenti, hogy az árfolyamban nem volt pozitív változás. Sajnos nehezen vagy egyáltalán nem tudunk 800 fölé menni, ahol nemrég volt. A forgalom pedig látszólag teljesen mesterséges, aminek reméljük tényleg az a célja, hogy hozzon új befektetőket. Amíg nem kerülünk 900 fölé, addig én részvényesként nem igazán élvezem a számlaegyenleg pangását. És az sem mindegy, hogy te mikor tudod 1300-on eladni egy részét. Mert ugye idén többet ér az 1300, mint mondjuk 2 év múlva.
Még mindig nem érted. 3 nick neved van. rice2 nicked pompi tiltotta, erre rice001 néven írtál oda. A fórum szerint ez klón amit tiltani kell. Sokan vannak akiket kitiltottak erre más nicken jelentkeztek be de azt meg az adminisztrátor tiltotta mert kónnak minősül. 4igvel kapcsolatban nincs értelme veled vitázni. Te 1500ra vártad én 700ra de szerinted a te jóslatod jött be. Ezek után felesleges minden vita. Várd az 1500at , én továbbra is azt állítom hogy be van állítva mesterségesen 760-800 közé.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...