Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valójában lényegtelen ki mit jósol. A szeptemberi mutyinak az MnB-n a helye mert végig manipulálta a cég az egész őszt. rice meg eltűnt a kösben a nagy megmondásaival, a sentiment meg a béka segge alatt.
Engedd meg, hogy havonta egyszer ezt szóvá tegyem. Nekem, mint részvényesnek ( veled ellentétben) talán ez megbocsátható. Elég ritkán szólalok meg veled ellentétben, mert azért nekem ennél fontosabb dolgaim is vannak az életben és mivel nem történik semmi egyenlőre, így nincs is mit hozzá szólni. Megy minden a maga útján...
Na most a fél ország álmatlanul forgolódik majd egész éjszaka...És ha nem lesz igazad, akkor mi lesz? Gondolom minden megy tovább és olvashatjuk minden nap ugyan azt a semmit mondó, napi szinten ugyan azt mantrázó hozzászólásaidat. De hát van, ami sosem változik...
Pár éven belül műholdat állíthat pályára a 4iG - Űripari, drónvédelmi tervekről beszéltek a vezetőkKiterítette lapjait a kormány a mesterséges intelligenciáról: több újdonság jön MagyarországonRáveti magát az űriparra a 4iG, újabb céget veszitt mindenki azt hiszi ezt magyarország csinálja,röhögnöm kell,lassan mindenben utolsok vagyunk érdekes pár dologban meg elsők,nézzenek utána mi is az első.
Azt sem tudni mi van a spacecommal. Ez az űripar még évekig csak viszi a pénzt. Amit megtermel a digi meg a vodafone azt beleölik az űriparba, fizetik az adósságot, így még évek múlva sem lesz nyereség ha így megy tovább.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...