Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
a törökök lockupja lejárt, nekik 9,5M db részvényük volt.. A portugálnak 19M részvénye volt, szintén 1 év után lejárt a lockupja még 2023 nyara előtt. Vajon ezek a részvények vándorolnak? Vagy csak Jászai játszik és rakja egyik zsebből másikba?
Ha így megy tovább a telekom árfolyama utóléri a 4ig árfolyamát. Egyre közelebb a jóslatom beigazolása, az OTP előbb lesz 18000 mint a 4ig 1000. Amióta megy a játék itt, az összes forgalom már elérhette a 6-8 milliárdot a hónapok alatt. Ki hiszi el hogy ekkora forgalomnál az árfolyam nem mozdul, egy ilyen likviditású részvénynél mint a 4ig.
Lehet, hogy csak annyi az oka a forgalomgenerálásnak, hogy a papír ne essen ki a likvid kategóriából. De akármi is az ok, nagyon idegesítő ez a hónapok óta tartó húzd meg/ereszd meg játszadozás.
Én is forgalomgenerálásra tippelnék, azonban bármi is az oka, szerintem nem érheti el a célját. Ha mi látjuk, akkor akiknek szánják azok is látják, értik, hogy ez egy mesterséges dolog, semmi köze a valós forgalomhoz. Ha ezzel leállnának megint maradna a néhány milliós napi forgalom, hacsak nem jönne valami bombahír, amire megindulhatna a valós árfolyam emelkedés.
Valóban érthetetlen ez a manipulált kereskedés...sajnos nem valószínű hogy fény derül az igazságra valaha is! Én kizárnám a pakk átadást, az baromira nem így nézne ki szerintem! Ezért aztán nem tudok más magyarázatot találni, mint hogy forgalmat generálnak napi szinten valamiért...esetleg azért fontos, mert megfelelő forgalmi adatok esetén ígéretet kaptak alapoktól hogy jövőre belevásárolnak. Más magyarázatot nem találok erre...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...