Na akkor mégsem 3 néven írogatok. Minden név alapján beazonosítható vagyok, nem más neveken írogatok mint sokan.rice1 még 2018 elején volt, de kódot nem tudtam és a gép váltás után már nem tudtam belépni, lehet emailem is változott. Utána rice2 néven írtam és pompi törölt és tiltott jogtalanul és ezért váltottam.
Ide a fórumra is beírtam egyébként.
Azóta pompi már nem ír az Opus-4IG fórumra és az OTP elemzések főrumot is bezárták, ahol az OTPét 7e alá várta egész évben. Ennyit erről.
.
Amit neked írtam, azon viszont túllépsz, mintha nem is lenne.
Beírásaid 22-én amire tegnap pont ellentéteset írsz. (elesett-fordult :D ,stb. meg 600nál fordul és most az árfolyam mégis itt van, ugye?)
Írásaid az EUS pénzekről több mint 1 évig, hogy 1EURsem érkezik, de bevallani, hogy nagyot tévedtél, már nehéz neked.
Részvény és reál nélkül vagy.
Idén szinte nem is kereskedtél, de osztod az észt, mint "nagy" megmondó ember.
Elégedetlen vagy és negatívan látsz, szinte mindent. 4IG nem tehet arról, hogy másban nagyokat buktál.
(OTP esésében a háború miatt, mert napiztál és azóta nincs reálod, régebben Delta, Synergon, stb.)
Te is tudod, ha tartottad volna a papírt, akkor sokkal több pénzed lenne, mint most.
Én egyébként pont az ilyenek miatt fogok ezután kevesebbet írni, mint te, mert nincs értelme ilyenekkel írogatni, veszekedni. Neked szerinted mindig igazad van, de lassan már nem is tőzsdézel :D, ha lefelé megy akkor is, ha felfelé akkor is, de most, mert 22-én írtad! 600on várod a fordulást :D
Szegény.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...