Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A maximalis darabszam amit tervezten 20.000. Ez megvan. De ha beesik 700Ft ala akkor meg lehet h veszek. Lehet h pontatlan de en ertem :)))))) Sztem az h minden hsz-om rossz es pontatlan legalabb annyira rossz es pontatlan megallapitas mint h minden hsz-om rossz es pontatlan.
nem valtoztam meg. csak van tobb idotavrol van szo. rovid tavon nem dolt el semmi. ha lemegy 700 ala akkor meg veszek. ezen a szinten befejeztem a vasarlast. 2 evrol irtam elobb es nem 2-3 honaprol.
nem valtoztam meg. csak van tobb idotavrol van szo. rovid tavon nem dolt el semmi. ha lemegy 700 ala akkor meg veszek. ezen a szinten befejeztem a vasarlast. 2 evrol irtam elobb es nem 2-3 honaprol.
Azt azért nem mondanám, hogy az eladó megszűnt, mert mindig beállnak eladásra több ezer darabbal a megvett pakkok alá. Az más kérdés, hogy ezeket meg is veszik, de ha nem lenne ez a folyamatos utántöltése az eladási oldalnak, sokkal gyorsabb és nagyobb arányú lehetne az emelkedés.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...