Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mit ertunk long alatt? A 4ig-vel par honapra terveztem, 2 evvel ezelott. Nem swingre vettem akkor sem, de ez mar too long. Ahogy a helyzet all itt poshadok meg egy evig legalabb. (-20%ban)
Hogy mennyire igazad volt! El kellett volna adjam ezt a veszelyes hulladekot bukoban es 8-9 ezren otpt venni. Mar reg kint lennek a mocsárból! Jelen allas szerint ha ebben a fosban maradok csillagaszati tavlat , mire kimaszom a minuszbol. Mondd mester mit javasolsz? Mi fog duborogni, ameg ez az ertektelen papir vergodik?
Azért nagyon le lettem betegezve, hülyézve amiért azt írtam hogy előbb lesz az otp 18000 mint a 4ig 1000. Nos most az események ismeretében továbbra is fenntartom az állításom.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...