Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát akkor nem sok bennfentes lehet, hogy csak 800-ig vitték le az árfolyamot. Lehet azok voltak a bennfentesek akik megvették :)). Szerintem senki nem várt túl jó jelentést, mivel az átalakítási folyamatok nagyban zajlanak, ami tetemes költséggel is jár.
Már értem miért maradt el a Q3 előtti rally. 421 milliárdos árbevétele, 147 milliárdos ebidtara kimutattak 6 milliárd veszteséget. Viszont rengeteg a cash. Osztalék nuku, nyereség nuku, mire is ér ez JG szerint háromszor ennyit? Nem véletlen hogy a 800al nem bír.
2025-ig pihenősávra lesz ez téve. engem a hitelek devizafüggőségéből adódó kockázata döbbentett le. érthető, hogy miért nem 1260 vagy 900. megint az van, hogy a bennfentesek tudták, hogy szar van a lecsóban és adták 860-tól.
"Nem hergelek senkit." Madrid! Minden kérdésre válaszolsz, csak egyre nem, pedig feltettük másokkal együtt már egy párszor: Mi vezérel téged, miért ilyen fontos ez a 4ig neked, hogy napi szinten foglalkozol ezzel és sehol máshol egy hozzászólásod nincs. Állításod szerint kereskedsz, de azokban a topikokban, amiben állítólag érdekelt vagy ( mert elmondásod szerint kereskedsz) abban semmi mondanivalód nincs. Ez szerinted mennyire életszerű?
Sokkal nagyobb baj, hogy 800 alatt zártunk! Viszont az érdekes, hogy még csak Q3 beharangozó se volt a portfolión, hátha csak nem akarták felhívni a figyelmet a 4igre. Ez ugyan csak spekuláció részemről, talán szánalmas is, de már nem tudom mi a fene kellene egy pozitív fordulathoz!? Holnap biztos eladom egy részét árfolyamtól függetlenül, jó lenne inkább nyerőben.
Árfolyamot nagyon nagyon ritkán írók. Abszolút a düh jön elő belőled de vagy el sem olvasod rendesen amit írok vagy nem jól értelmezed. Foglalkozz inkább a részvénnyel és ne velem. Ma megint esett az árfolyam, a 800 már sok volt. Ki a hibás? Madrid, mint mindig.
Mindenkit hergelsz, akinek reszvenye van, mert minden nap irsz amikor esik. Irod kesessel mennyi az arfolyam (amit mindenki lat), irod, hogy mennyire le fog menni es nem lesz emelkedes, stb. Mindezt teszed ugy, hogy nem lehetsz duhos, nem lehetsz boldog, mert nem vagy erdekelt az arfolyamban. Egyedul csak a reszvenyesek hergelese az, amit elersz ezzel. Lehet ez tolt fel teged energiaval, masok keseruseve tesz boldogga. Van ilyen embertipus, de ez a pszichologusok asztala.
Nem hergelek senkit. Ha figyeltél pont azzal érveltem itt korábban hogy vannak akik 2 éve benn ülnek és mínuszban vannak. Azoknak nem a legjobb ez a befektetés. Le lettem hülyézve , jókor kell venni, nem 1000en , valami ilyesmit írtak nekem , de lehet tévedek. Meg tanuljam meg hogy mi a befektetés, évekig is kell néha várni.
Duhos vagyok mert 2 eve ebben ulok, de mar irtam neked egy hete (az a franya alcheimer, mi?). Te nem lennel az, ha lenne reszvenyed? (De persze nincs, csak hergelni jarsz ide)
Nagyon el vagy keseredve, látom a másik topicban is. Miért? Többen megírták , jó lesz, remek a funda. Még 2-3 év és minden rendben lesz, dőlni fog a pénz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...