Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pedig micsoda öröm volt tegnapelőtt hogy emelkedik, már megint röpködtek a 900as árfolyam várások. Aztán hamar kiderült , ez csak egy apró korrekció volt a lejtmenetben.
"Látva ami itt zajlik és ami a telekomban, nem nehéz döntést hozni szerintem." Gondolom ezek után nem kérdéses, hogy vettél telekomot, mert ha nem, csak osztod megint az észt, az akkor úgy nagyon nem korrekt. Szóval van telekomod, Madrid? Igen vagy nem a helyes válasz, nem érdekel darabszám, semmi más, csak benne vagy, vagy nem? Ez szerintem egy megválaszolható kérdés, semmi titok nincs benne.
fogy majd fordulni a kocka. amiket most felrángatnak, azok is fognak csorogni lefelé, akár éveken keresztül. MTel esetében a DT ügylet volt már tavaly is a téma, akkor 600Ft körül volt a kivezetési ára. legyen sok nyerőjük, de nekem itt már nagyon forró lenne a pogácsa.
Hát a Telekom számomra egy nagy kérdőjel. Miért nem kellett 10 éven keresztül a kutyának sem és miért lett "sztár részvény" az elmúlt egy évben? Valószínűleg nincs ember aki elhitte volna egy évvel ezelőtt, hogy a 280-as árfolyamból egy év múlva 640 lesz. A cég nem lett jobb és nem is rosszabb, mint egy éve, sőt kevesebb osztalékot fizet, mint a korábbi években. Ami a 4ig vergődését illeti, a MOL, Richter, OTP is hasonló cipőben jár, hiába a jó eredmények az árfolyamuk hónapok óta stagnál.
Látva ami itt zajlik és ami a telekomban, nem nehéz döntést hozni szerintem. Lehet valahol 800-850nél a telekom árfolyamban utol is éri a 4ig-t. Mivel a cég vezetés is még 2-3 évről beszél a 4ignél, nem nehéz megjósolni hogy innen menni kell.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...