Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendkívüli tájékoztatás 2023. nov. 07. 18:14 Szerző: 4iG Nyrt. English version A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása a Space-Communications Ltd. adósságrendezési tervéről Csatolt dokumentumok:
attól, hogy több nem azt jelenti, hogy öntik. nettó 2 ezer darabokkal soha nem adna el nagy mennyiséget. Itt egy kb robot játszik és erre viszi az árfolyamot, mert valakinek ez nagyon tetszik szerintem a normál piaci kötés ebből a mennyiségből ami hetek óta pörög kb elenyésző
Egyszerűen nem ért hozzá, csak Pomperj mestert követi, egyszerű troll. Opusban és itt is nagyon toppon van, minden jóslata bejött eddig...illetve egy sem.
Olvasd már vissza a jóslataidat, hol is kéne lenni... Abba a másik fórumban oszd szerintem az észt, ott társakra találsz. Itt meg inkább maradj hű a nickedhez...
Azért írt számokat csak rosszul. Opus 430-377 ezt írta csak ez így nem teljes. 100-430-270-380 így helyes szerintem és így azért más. 4ig pedig 630-880-808 így helyes. Azt sem veszi figyelembe hogy opusnál 130nál írta hogy megy 100 alá, csőd stb. , ahhoz képest a 380 óriási tévedés. 4ignél pedig 630nál írta hogy idén csőd, árfolyam szakadás. Ahhoz képest a 808 és a rekord ebidta szintén óriási tévedés.
Pont ez jutott eszembe nekem is! Azért annyit már finomodott az öreg egója, hogy konkrét számokkal nem hajigál, ez 4igben(és otpben) sosem volt az erőssége.
Az elmúlt hetekben kb. 3milliárd Ft értékben adtak el (lehet alul becsültem) részvényt, ennek ellenére még mindig 800 felett van. 560hoz tőzsdei ősszeomlás kellene vagy 4ig specifikus rossz hír. Összeomlás esetén minden esne. Rossz hír meg nem tudom mi lehet, jön a Q3 rekord bevétellel és rekord ebidtával. Eltörlik ill. csökkentik a Telekom adókat, beindult a rheinmetall al vegyes cég, drón gyártás szint úgy. Csupa jó hír. Lehet lemegy 760ig de már 796nál is felpattanás jött.
Nagyon elkezdték védeni a 800-at. Lehet valami elindul! Most ígéretes ami látszik! Jó lenne, ha kitartana nap végéig. Lehet fenntebb kerülünk ma. Nagyon szük volt már az ékelődés. Talán kitör belőle!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...