Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A 4ig-re csak a többségi tulajok manipulativ tevékenysége hat semmi már. Sztem a kopasz be akarja lőni a 180-napos mozgót egy fix értékre. 800 még messze van, ezért adják egymásnak.
Szerintem a mai kis esést nem kell túlgondolni, páran átmehettek a Telekomba napizni... Hetek után a mai és a pénteki nap volt az első alkalom, hogy felülmúlták a 4ig forgalmát.
A másik 4ig topicban írják hogy ha bejelentik az AH cég eladást és jön 150-200 milliárd bevétel majd akkor ugrik az árfolyam. Azt hogy lesz ilyen eladás mindenki tudja, előre bejelentette JG. A telekom adó megszűnését is előre bejelentették (meg is ugrott akkor a Mtel árfolyama). A tőzsde a jövőt árazza állítólag. Akkor hogy hogy a 4ig árfolyamára nem hatnak ezek hírek? A konkrét megtörténtkor már nem szokott az árfolyam emelkedni, akkor már a realizálás indul. Lehet hogy az AH cég eladáskor e miatt nem is árfolyam növekedés lesz hanem csökkenés? Előfordulhat hogy idén a Telekom árfolyama utoléri a 4ig árfolyamát. Szvsz.
Írni akartam, hogy 70.000 darab van az 5-ös könyvben vételi oldalon, aztán meggondoltam magam, de a hetes véletlenül ott maradt. Nem fűztem hozzá magyarázatot, kíváncsi voltam, ki mit reagál erre. Az "Ez real time?" az tetszett :))
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...