Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ja meg 810ig leöntik utána hirtelen mennyi vevő lesz a könyvben. Hetek óta ez megy. Meddig tart ez, mennyi van még az eladónak? Semmi bejelentés, senkinek nem kell jelentenie. Mutyi az egész.
30k eladás, 14k vétel, valahogy a leöntés mindig több mint a felhúzás. Ez szerintem továbbra is állítom hogy Monavis féle tömés. Majd kiderül mi a rossz hír és akkor szakadni fog az árfolyam. Szvsz.
Igen, vélemény. Csakhogy a sok pozitív vélemény átfordult már negatívba. Egyre többen látják mi az irány, az eladás folytatódik de egyre kevesebb a vevő ezen a szinten. Lejjebb fogják rakni mert itt már nem tudnak annyit eladni. A pozitív hírek jöttek de az árfolyam csak esik. Mitől menne fel ha a pozitív hírekre nem? A cég sem vesz piacin, lassan már nem is vehet mert jön a q3. Én úgy gondoltam hogy q3ig a 840-870 sávban fog mozogni. Tévedtem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...