Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Valószínűleg alatta akarják gyűjtetni a brokikkal, ezért van ott, de egyre kevesebbet kapnak ezen a szinten.Érdekes egyébként Pompi már saját magával sincs békében, mert törli a saját elemzéseit a saját topikjában :)))))) Lassan önmagát is kizárja belőle nem csak engem :))))
Attól függ, hogy milyen célból veszik a saját részvényt. Ha árfolyam karbantartás a cél, akkor még emelkedhet az árfolyam magasabbra is, ha valamilyen akvira gyűjtenek, akkor lehet cél az olcsóbban vásárlás.
Azt szokták mondani, a tőzsde a jövőt árazza. Nos a 4ig esetében ez nem látszik ha hihetünk JGnek. Meg volt a nagy duma, most megint kell 2-3év türelem hogy látszódjanak az eredmények.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...