Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyébként éppen 675.- az árfolyam 16,7 milla forgalom mellett. Csak hogy tudd, jelenleg mennyi, mert akkora szakértő vagy, hogy nincs egy szaros reál előfizetésed sem, de az észosztás az megy szünet nélkül, ugye?
És ez téged miért zavar, ha szart se ér és úgy sem veszel. Hiába "beszéli felfele" ( mert szerinted ez a nyilatkozat az) úgy sem tud téged átbaszni. Ha meg minket megvezet, az legyen a mi problémánk. Hihetetlen mennyit foglalkozol ezzel...
"Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csoport transzformációs
folyamatai során maximalizáljuk a részvényesi értéket, és csökkentsük az
EBITDA-ra vetített adósságállományt, ezáltal megteremtve az
osztalékfizetés és a további nemzetközi terjeszkedés lehetőségét is.
Ezzel szeretnénk elérni, hogy a piaci kapitalizáció megközelítse a valós
cégértéket, ami konzervatívan is a jelenlegi részvényárfolyam
három-négyszeresét jelentené." Megindult a felbeszélés. A cég is vett megint.
Mátrai Erőmű Ott Lölö megvette, kilapátolta belőle a 11 milliárd osztalékot és vissza vetette az állammal. Ott aki ebben részt vett, sitten lenne a helye normális, demokratikus jogállamokban. Itt az állami cég menti meg lényegében a céget, hogy ne maradjon a nyakán az infrastruktúra.A magyar adófizetők meg köszönik szépen...
Ma 639ről jött vissza. 627ről hogy visszajöjjön 650 fölé, a cég 170k vétele kellett. Lényegében kb. 300k részvény megvétele kellett ahoz hogy 660 legyen. Rengeteg az eladó. Mai hír szerint jön a cégbe 68milliárd, ami részvényenként kb. 220 ft. Erre emelkedett 9 forintot. Nagyon kevés.
Kicsit sajnállak Téged, mert Te mindig mindennek a rossz oldalát nézed. Bár igaz amit írsz, mégis az én olvasatomban szuper, hogy 600 körüli árfolyamról visszajöttünk 660-ra.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...