Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"Madrid a másik fórumon örömködik,hogy "732ft ez gyenge" Eddig azt írogatta,hogy 700 alá,meg 600 lesz,nem lesz Voda.Digi,Spacecom,meg nem megy 730 fölé és most a mai emelkedés gyenge :D Nagyon beteg a faszi. Szurkol,hogy ne emelkedjen és csak a monitort lesi,pedig nincs részvénye. Hihetetlen mazochista. 740ft és 130milla eddig sokan a forgalmat is gyengének tartották. Akkor most ez gyenge??? 1-2 lifteztetés és növekedik a forgalom :D" Mindegy mennyire szidsz, ez igenis gyenge. Ez a részvény voda nélkül nemrég még többet ért mint vodával. Ugyanez igaz a digire is. Amikor 700as árfolyamnál írtam hogy a digi már beépült az árba , lehülyéztek, majd a konkrét megvétel után 700 alá ment az árfolyam. Ugyanez volt AH nál is , akkor a konkrét üzlet után 1500at írtak én 700at vártam. Most a voda után megint megy vissza majd 700 alá. Jöhet bármilyen hír, nincs itt tartós emelkedés. Eddig ez a tapasztalat.
Ha azt nézem hogy nem rég még 720 felett volt hír nélkül, most ekkora hírre 750, ez nem néz ki jól. Ez nem hogy 800 nem lesz hamarosan, de nagyobb esélyt látok arra hogy visszamegy 700 alá.
Tisztázzunk valamit, amit leírtam már ide többször: engem, s gondolom ezzel nem vagyok egyedül, a tőzsdén csak és kizárólag a nyereség érdekel, ha látok kereskedhető papírt, akkor ott tradelek, akkor is, ha a patás ördög a tulajdonos. Nekem még kenyeret a boltban vagy bármit azért nem adtak, mert politikai hovatartozás függvényében kereskedtem. Gondolom, pusztán elvből nem vett bele anno az opi-konzuim-appba se senki, hogy 5x-10-50x a pénzét, mert fúj össze van Mészárosozva. Lehallgatni meg a pegazussal fognak, ahhoz nem kell 600 yardos cég. A BÉT forgalma sz@r, okai ismertek, soha mást nem állítottam.
Bemásolom az opus elemzésekből mert oda nem írhatok. "Szia Rizsa Mester! Hogy erzed, jo befektetes volt?
1 eve 890 Ft / (353 Ft/Eur) = 2,52 Eur most 760 Ft / (394 Ft/Eur) = 1,92 Eur
Forintban buktal: 8,5%-ot es 23% hivatalos inflaciot Euroban buktal: 23,8%-ot
SikErSzTorY!!!!4!! :D Na így kell nézni reálisan. Az látszik hogy tényleg úgyanaz megy mint mindig. Hírre meghúzás, aztán vissza. Ezek a meghúzások nem tartósak.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...