Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
de amugy vegyetek nyugodtan azok is jol jartak akik az osztalekot visszaforgattak masik topikban Azota csendben vannak xD.MAris ne mer annyit amennyit kaptak.
a portugal csicska is a nerhez tartozik ahoyg a reihmental is. De jaszainak alapbol 50% feletti reszesedese van.Tehat azert eleg szep summat kaszalt o is csak az osztalekkal.De nembaj magyarazd meg a megmagyarazhatatlant koszi.
Most engedd meg, hogy én segítsek neked...! A hivatalos közkéz megközelítőleg 33 millió darab, ami jelen piaci árfolyamon kb. 24milliárd forint! A legtöbb cég a béten összesen nem ér ennyit. Az osztalékot pedig a tulajdonosok kapják, vagyis a részvényesek : Jászai mellett a Rheinmetal, a portugálok, a török tulaj és a 33millió részvény után a kisbefektetők..! Remélem tudtam segíteni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...