Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Madrid, ne gyere megint ezzel. Senkit nem az zavart, hogy lefele vártad, hanem hogy ezt naponta 15 ször írtad be részvény tulajdon nélkül. De ne kezdjük újra, sosem fogod megérteni sajnos, hogy mi a baj veled , de lehet, hogy szándékosan nem is akarod. Ha nem érted, az szomorú. De ne offoljuk a topikot, további szép napot neked...
Elmondtam már neked, hogy mivel 4ig részvényes vagyok, követem a befektetésemmel kapcsolatos fórumokat és híreket. Így bármennyire is nem szeretném, de olvasom a te mindennapi bejegyzéseidet is, amiket napi szinten teszel minden érdekeltség ( részvény ) nélkül. Így fogadd el azt a tényt, hogy nem téged követlek ( baromira nem érdekelsz) de a beírásaidra szerintem nekem is jogom van reagálni, még ha ez neked nem is tetszik...
Egyértelmű, nem? Én gyenge eredményt várok és esést, ha tévedek akkor emelkedik. Megnézed a különböző elemzéseket akár más részvényekre a brokiktól , elemzőktől , azok sem különbek. Azt írtad nem követsz, akkor hogy lehet az hogy megint napok után egy beírásod van az egész fórumra, az is nekem szól?
Tehát ha a te verziód jön be és csökken a nyereség, akkor esünk, de ha a várakozásoddal ellentétben esetleg a Q3 ban nő a nyereség, akkor emelkedhetünk is. Hát nagy kockázatot ezzel az elemzéssel nem vállaltál, báttya :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...