Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az Európai Tanácsban a kancellár szavaz, nem a (német) parlament. A parlament arról is hozhatna határozatot, hogy ne keljen fel másnap a Nap, mert megszavazhatják; attól még ugyanúgy felkel másnap.
A Scope Ratings felülvizsgálja a 4IG adósság besorolását és az eredménytől függően akár két szinttel is FELMINŐSÍTHETI a társaságot. Nekem ebből az jön le, hogy a felvett hitelek nem jelentenek veszélyt a működésre, a hitelek ellenére is stabil lábakon áll a cég. Az akvizíciók komoly hasznot fognak termelni a cégnek.
Akár igaz is lehetne a számtan, de ki a franc vinné fel 1500ra? És miért, hogy aki itt körül vette, az rásózhassa? Nagyon alacsony a közkéz, tudjuk, hogy már 1000 felett is rendkívül ritka a levegő, lenne is eladás hullám(Rice-al az élen!??). Intézményi meg nem fog Nerbe betolni, a nyakamat rá! Marad a speka, már akinek van kedve ezzel bohóckodni...
A német parlamenti döntés betesz az eu pénzeknek, sok jóra nem lehet számítani. Mondjuk ebben igaza lett Orbánnak hogy bármit tesznek mindig lesz újabb kérés. Lengyelek sem kapnak semmit pedig velük meg is egyeztek.
Igaz nagyon igaz. Az utolsó mondat félét, vagy egész mást...bárki beirhat. Merő okoskadás azoktól. Ha meg közel úgy lenne, akkora melldöngetést produkálnának, tripla füldugó kellene.
Az a baj hogy minden évben leírják hogy a jövő év lesz a szuper, mindig a jövő év. Most már nem jövő év hanem 2-3 év. 720ról fordult a 4ig, 720 fölé ismét nem tudott menni pont mint pár hete. Opus is szépen fordult, pont ahogy vártam. Ott megint beültettek pár kis büfit. Ahhoz képest mi volt tegnap az usaban és utána ázsiában , a bux nagyon gyenge.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...