Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Így tehát összességében az a forgatókönyv körvonalazódik (igaz nem csökkentett, hanem 7,5 milliárd eurós felfüggesztési javaslat mellett), amit hétfőn meg is írtunk: két ügyben megnyithatja az utat a Bizottság és a Tanács a magyar EU-pénzek előtt, de cserébe rögtön két másik ügyben meg is kéri az árát, a magyar kormány támogatását. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Viszont ha igaz a hír akkor nem csak a 7,5 milliárd eurtól esünk el, a 5,8 milliárd eur covid utáni helyreállítási pénz is oda. Így a teljes pénz 65 %a veszik el. Na ez katasztrófa. Írtam korábban , az ep nem viccel, ebnek Leyennel az élen veszélyben a pozíciója ha a magyaroknak és lengyeleknek kedvezne.
Ne legyetek már ennyire naivak. (olyanok vagytok mint a gyerekek :D) Az,hogy húzza nem szó szerint értendő,lefelé sem úgy ment pont mint az OTP,ezért felfelé sem úgy fog. Ez természetes. A másik,hogy van pár vevő aki kivár. (Köztük én is,mert még venni fogok,pedig ma is vettem és tegnap is) Októberben írtam,hogy még 700 alatt szeretnék venni,mert OTP certim magasabb árfolyamon szeretném adni és 4IGre cserélni. 1 hete cserélgetem,de még 6edb certim van. Remélem sikerül áttennem ide. Sok kicsinek ilyenkor viszket a keze és a "stagnáló" 4IGét váltják OTPre,vagy MOLra. Nem tudják tétlen nézni a nagy emelkedést. Én ebben bízom. szeretnék,még holnap 710 közelében venni. Én már fordítva csinálom,mint a sok kicsi,mert akkor veszek mikor senkinek nem kell és akkor adok, mikor kapkodnak érte. Szerintem ez a nyerő stratégia hosszabb távon.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...