Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
miproblémavan? A 20hsz/napos lebeszélés paráztatás hangulatkeltés után itt a kis plénum előtt (hasonszőrűekkel összezárva) a marginalizálódótt 4ig topicban már sz@rt ér az élet? Lehet egymásba érnek majd a hszeid de legalább nem személyeskednek az itteniek. A 4IG elemzések topic megalakítását javasoltam már korábban. Közösen a rajongóiddal lehet be is futna. Vagy elő a klónjaiddal és folytathatod visszakúszva a küszöb alatt sunyítva;)) Igazán nem venném a lelkemre ha lemaradnál pár jó dealről most a jelen helyzet volatilitását figyelembe véve..
Ennyit a vélemény szabadságról. Feel a másik topicban 30 napra pihentet , miközben olyanok akik másokat sértegetnek, személyeskednek, azok szabadon írhatnak. Az a topic tényleg egy szekta. Csak annyit lehet írni hogy fel, fel vagy sértegessük madridot.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...