Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vagyis nagyjából fél év alatt megfordult a közkéz. Vagyis aki tömött az kifogyott a papírból, a többi darabszám nem változott , az 5% feletti tulajok nem adtak.
Ezt már 3 éve írják páran hogy csak a tömés van. A 3 év alatt minimum egyszer megfordult a közkéz , nem hiszem hogy a nagyok tömnek úgy hogy közben részvény kibocsátás van, lock uppal. Ha tényleg tömtek is már el kellett fogynia a tömőnek. Egyébként meg néztél részvény könyvet? Mert én igen és nem láttam nyomát 5% alatti tömőnek? A részvények nagy része elég stabil kezekben van.
Uygesek ezek nem feltem oket.A nagyoknak ne mis fog fogynia papirja tu latlatszo lenne a masik szamlarol adogatnak ami ne m nevukon van es 5% alatt vanna kvele. Nem nehez kivitelezni de ez tte is tudod.
semmit mondo mert mar orban vasarolt toluk tankokat tobb milliardert nekem furcsa ez az uzlet olyan barati alapos lehet es ma regyszer volt hir akkro is rallyztatta kra me gmost is.. Szanalmas xD Latszik tomnek
A nemetek is vannak olyan korruptak, mint a magyarok, csak errol nem illik beszelni. A magyar honvedseg gigantikus meretu megrendelest adott le a nemet hadiiparnak, foleg a rheinmetallnak. Zalaegerszegen epul a Lynx gyartouzem. Ez az akciojuk siman lehet barati gesztus, avagy igy csorgatnak vissza a tularazott megrendelesekbol a magyar felnek. Ez is egy narrativa, meglatjuk mennyi a realitasa.
Hát ha ez neked semmitmondó hír, hogy egy német hadiipari óriás beszáll és lesz 25,1 % tulajdona, ezen kívül még egy portugál cég is növeli részesedését , plusz magántőke alap.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...