Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem kell hozzá gyerek. 5 év múlva vizsgálják, érkezett-e baba. Ha nem, akkor piaci kamatozásúvá válik a hitel + vissza kell fizetni az elmaradt kamatot + némi büntit - ha jól tudom. Ha van egy 40 év alatti feleséged, akkor fel tudod venni mind a 10m-t és 5 évig kamatmentesen max. 45e/hó a törlesztő.
Nem mondjátok, hogy nem veszitek fel a babaváró hitelt? Kijött a hír a babatámogató hitelről , mi már jövő héten megyünk is a szülészetre! Így kell pontosan célozni, gyerekek! :-)
"A 4iG számos saját, illetve partnereivel közös technológiai kutatási és fejlesztési projektben vesz részt az agráriumtól az egészségügyig, a térinformatikától a pilóta nélküli repülőeszközök területéig. A 4iG és a Canon Europe megállapodása újabb lehetőséget teremt számunkra, hogy vállalatunk nemzetközi szintéren is bemutathassa kompetenciáit, illetve a magyar mérnökök szakértelmét"- hangsúlyozta Jászai Gellért, a társaság elnök-vezérigazgatója. Ezekről a kutatási projektekről szívesen olvasnék még. Nekem ez új volt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...