Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ahhoz kellett szerencse,hogy felismerd amikor Mészi bevásárolt,hogy nagy emelkedés jöhet a papírban. Ez nem szerencse. Sokan a Mészi hírre bevásároltak,majd 30-40%-os pluszban dobták a papírt. Nem könnyű tartani a papírt,mert a mi táltosunk szeret ficánkolni,de szorítjuk keményen,hogy ne dobjon le a hátáról. Hasonló beírásokkal meg ne foglalkozzál. Sajnos sokan irigyek,hogy másnak nagyobb vagyona lett,mert bevásárolt,tartotta,majd a hírek után még vett és emelkedett,de nem adta el,szerzett még pénzt és vette tovább és lassan majd adogatja,de messze még a vége és valószínű sokkal feljebb lesz a papír árfolyama 1-2év múlva.
Szép ez a 20 forintos emelkedés, de azért bevallom kicsit többre számítottam az RTL riport, és a prémium kategória miatt :( ugyanis szvsz ma ez tartotta életben attól, hogy vissza nézzen 1100 vagy 1000 alá! Remélem ma is kidobnak valami jó hírt, amivel holnap is tudunk szép lassan legalább 20 forintot emelkedni! Ha nem, akkor én azért izgulni fogok!
"Aki 2010-ben vagy elötte beszállt és ült rajta, az visszafogottan ajánljon remek befektetéseket, és ne tiltson ki mindenkit aki látott már sztoploszt és számolgat korrekciókkal. Persze ez csak egy vélemény :) Aki 2010-ben szállt be és végigülte a teljes rodeót, az reálértelemben éves 20-30% profitot tudott hozni. Az is nagyon szép. De azért nem extra." Aki 2010-ben vett 200-ért, az a mai 1100-os árfolyam mellett, 27,5-szörözött. Ez évi 45%-os kamatos kamat hozamot jelent. Csak hogy ha már számokról beszélgetünk. Az infláció pedig kb. 2010 óta max évi 2-3% volt, ami 9 év alatt 30%-ot jelent... Persze ettől függetlenül szerencsénk (is) volt, az mindig kell az életben!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...