Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A DKÜ-nek nem hinném, hogy 1-2 éves távlatban lesz felhajtó ereje. Minden informatikai beszerzés azon keresztül valósul meg attól kezdve hogy elindul. Most, hogy még nem "működik", állnak a beszerzések is. Szerintem a hatása azonnali lesz. "ha kijön a T-s hír, én realizálást várok a papírban. Pletykára venni, hírre adni - ősi dakota mondás szerint." - érzésre az már talán be is van árazva..
Szerintem a Tsys már beépült az árba , ezért is volt ez a nagy emelkedés két hétig. Azon kívüli beígért akvik még dobhatnak rajta . Év végére 1200ra várom.
Azért ez így igen csak nevetséges, ha a lekérdezett tranzakciókban található teljesült és lezárt ügylet rv. árfolyama eltér az értékpapírszámla bekerülési értékétől. Sőt, utána számoltam... Nem is a tranzakciós visszaigazoláson feltüntetett árfolyamon vette meg. Azt hiszem ebből support lesz.
T-sys.....Sokszor hivatkoztok itt erre.Ha valaki ész érvekkel-félre téve a mostani eufóriát-nekem le tudja vezetni,hogy egy ilyen 2018-as éves adatokkal, illetve ilyen 2019-es Q1-el bíró cég hogyan,milyen feltételekkel és legfőképpen milyen finanszírozásból tudna megvenni egy ilyen céget. Köszönöm előre is!
Nem. OTP a szolgáltató egyébként... Az értékpapírszámlámon a részvény árfolyamának bekerülési értéke 6 ft-tal drágább lett, mint ami a tranzakció lekérdezését követően látszik.
ha kijön a T-s hír, én realizálást várok a papírban. Pletykára venni, hírre adni - ősi dakota mondás szerint. A DKÜ indulása szerintem nem befolyásolja az árat, annak hosszabb távon lehet felhajtó ereje (1-2 év), ha jönnek a tenderek befelé.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...